Bijkomende kosten

Elektriciteitskosten

Elektriciteitskosten (€ 0,40 Kwh) worden betaald naar verbruik en worden verrekend met de waarborgsom.

Overige kosten

Overige kosten €15,= per persoon per week met een minimum bedrag van €90,= per week. In deze kosten zijn opgenomen: water, gas en internet, bed- en badlinnen. Voor strandlakens moet men zelf zorg dragen. Verbruik elektra wordt achteraf verrekend met de borg á €0,40 ct

Bij verhuur aan 6 personen of minder wordt in principe het gastenverblijf er niet bij verhuurd. Wilt u hier wel gebruik van maken, dan is de meerprijs voor huur €150,= per week en €15,= extra kosten per persoon per week en eenmalige meerprijs eindschoonmaak €40,=.

Bij verhuur voor een langere periode aaneengesloten in de wintertijd zullen alle kosten volgens verbruik worden berekend. Bij verhuur voor korte periode in de wintertijd is er een toeslag voor gasverbruik. Van oktober t/m maart wordt verhuurd zonder gstenverblijf en is het max. aantal personen 6. Vraag naar onze wintertarieven.

Schoonmaak

Eindschoonmaak €190,= eenmalig. Een kleine hond (alleen na toestemming) verhoogt de eindschoonmaak met  €50,= ; Eindschoonmaak met gastenverblijf is €230,= .

Toeslag nachtelijke aankomst tussen 22.00 en 08.00 en aankomst cq. vertrek op zondag en feestdagen.

Toeslag bedraagt €55,=. Betaling uiterlijk 1 week voor aanvang huurperiode.

Waarborgsom

De waarborgsom bedraagt € 500,=. Betaling waarborgsom uiterlijk 1 week voor aanvang huurperiode.

Na  beëindiging huurperiode wordt de woning gecontroleerd op gebreken, bij geen gebreken wordt de waarborgsom binnen 8 dagen teruggestort op de rekening van huurder minus het elektra-verbruik. Eventuele kosten van gebreken worden ook met de borg verrekend.

Informatie omtrent boeken van de villa

Er wordt een contract met reserveringsvoorwaarden opgemaakt. Dit contract is tevens te gebruiken voor het eventueel afsluiten van een annuleringsverzekering. In het contract met voorwaarden wordt alles geregeld betreffende rechten en plichten van zowel de huurder als verhuurder. Beiden moeten getekend retour, dit mag worden gescand. Als het getekende contract is terug ontvangen en de aanbetaling per omgaande is gedaan, is de boeking definitief. U ontvangt gegevens omtrent sleuteloverdracht, routebeschrijvingen, aankomst- en vertrektijden. Tevens een totaal overzicht van de kosten.