Huurvoorwaarden

Voor de verhuur wordt een contract opgemaakt met reserveringsvoorwaarden.

Dit contract kan worden gebruikt voor een evt. annulering, wij raden u aan een reis- en annuleringsverzekering af te sluiten. In het contract wordt opgenomen de huurprijs, prijs van gas/water/elektra/internet, eindschoonmaak en waarborgsom, betalingstermijnen, aankomst- en vertrektijden, aantal personen. In de reserveringsvoorwaarden zijn zaken geregeld zoals betalingstermijnen, annulering, aansprakelijkheden, aankomst- en vertrektijden etc.

Alle rechten en plichten van zowel huurder als verhuurder worden erin opgenomen. Elektra wordt verrekend met de waarborgsom. Begin- en eindstanden worden genoteerd. Prijs € 0,40 per Kwh.

Op de dag van aankomst kunt u de villa vanaf 16.00 uur betrekken, u dient de villa op de dag van vertrek om 09.30 uur te hebben verlaten. Voor bed- en badlinnen wordt gezorgd, gelieve strandlakens zelf mee te nemen. Afwasmachine en gasoven dienen schoon te worden achtergelaten, evenals de prullenbakken. Vuil beddengoed moet in de hal worden verzameld. Evenals het badlinnen en de keukendoeken.

Omtrent de sleuteloverdracht worden nog nadere afspraken gemaakt met ons servicekantoor; zodra dit bekend is wordt het hier vermeld.

Geen huisdieren, tenzij met toestemming van de verhuurder.

Roken is niet toegestaan in de villa.